Tarja Takala aloitti Soihtujen presidenttinä 1.7.2024

8.7.2024

Soihtujen uusi kausi käynnistyi  1.7.2024 Tarja Takalan johdolla. Tarja on toiminut pitkään Lions-järjestössä ja kertoo presidenttikautensa jatkuvan edeltäjiensä tapaan monien tuttujen ja suosittujen tapahtumien  järjestämisellä, mutta myös jotain uutta on suunniteltu. Toiminta käynnistyy heti kesätauon jälkeen elokuussa.  Luvassa on virkistystoimintaa Helander-kodissa, kuten bingoa 20.8.2024 alkaen  ja uutena  lukuhetket 4.9.2024 alkaen.  Lasten perinteiset Syyskipinät järjestetään  taas Viipurin Urheilijoiden kanssa 14.9.2024 Vuosaaren urheilukentällä  ja markkinat Mosaiikkitorilla 25.8. ja 22.9.2024.  Näistä ja muista tulevista tapahtumista tiedotetaan tarkemmin sivuillamme Tapahtumat-osiossa.

Toimintamme perustuu vapaaehtoistyöhön ja keräämämme varat ohjataan aina lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Pääasiassa kohteemme ovat  lapset, nuoret ja vanhukset sekä apu tarvitsevat perheet Vuosaaressa. Osallistumme mahdollisuuksien mukaan myös kansainvälisiin kohteisiin kuten Ukrainan ja muiden katastrofien uhrien auttamiseen.  

Oletko kiinnostunut tekemään hyvää kanssamme?  Toivomme joukkoomme lisää käsipareja ja uusia ideoita toimintamme kehittämiseen.  Jäsenillämme on mahdollisuus osallistua monenlaisiin koulutuksiin ja kehittyä henkilökohtaisesti.  Jos olet kiinnostunut, tule tapahtumiimme juttelemaan tai ota yhteys sähköpostilla helsinki.soihdut.lions.fi taikka sivultamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.  

Tavataan tapahtumissa!

                                                                                                                                                                                     rf/ 8.7.2024

                                                                    

Tarja Takala loitti Soihtujen presidenttikautensa 1.7.2024