Ruokalahjakortteja perheille ja stipendejä lasten ja nuorten harrastuksiin

20.6.2023

Soihtujen presidenttinä kausina 2021-2023 toiminut Sari Sepponen oli luovuttamassa kautensa päättyessä apua tarvitseville perheille sekä lapsille ja nuorille  ohjattavia lahjoituksia.  Vuosaaren seurakunnan diakoniatyön kautta luovutettiin ruokalahjakortteja ja lasten ja nuorten harrastuksiin stipendilahjoituksia Viipurin Urheilijoiden ja Vuosaaren Musiikkikoulun kausimaksuihin  ja välinehankintoihin. Kaikki varat on kerätty vapaaehtoistyön tuloksena markkinoiden, kirpputorien ja joukukuusimyynnin tuotoilla.  Työmme jatkuu kesätauon jälkeen elokuusa. Vuosaaren markkinat pidetään taas Mosaiikkitorilla 27.8.  Myös kuukausittaiset palveluaktiviteetit Helander-kodissa jatkuvat ja suosittu lasten leikkimielinen urheilutapahtuma Syyskipinät pidetään 16.9. Heteniityn kentällä.  Tapahtumista ilmoitetaan tarkemmin näillä sivuilla Tapahtumat -osiossa ja mm. Vuosaari-lehdessä ja somessa.  Lämmin kiitos kaikille tapahtumiimme osallistuneille  ja yhteistyökumppaneillemme hyväntekeväisyystyömme mahdollistamisesta. 

Ruokalahjakortit vastaanotti seurakunnan diakoniatyön edustajat Pia Nordlund (vas.) ja Eija Keinänen. Soihtujen edustajina kukkamekoissaan Paula Riikola ja Sari Sepponen (oik.)
Vuosaaren musiikkikoulun stipendilahjoituksen vastaanotti apulaisrehtori Terhi Murtoniemi (vas.) Soihduista Sari Sepponen.
Toiminnanjohtaja Sanna-Saarman-Kemppi (kesk.) vastaanotti Viipurin Urheilijoille luovutetun stipendilahjoituksen. Soihduista Sari Sepponen (vas.) ja Tellervo Ukkonen.